.

.

НА PHLX SZMMSZ4705T1G MMSZ4705T1 Серија 500 mW 18 V Автомобилската Zener Напонски Регулатор - SOD-123 - 3000 item(s)

НА PHLX SZMMSZ4705T1G MMSZ4705T1 Серија 500 mW 18 V Автомобилската Zener Напонски Регулатор - SOD-123 - 3000

мислење на клиентот:

DEN 10768.56
Достапност
Во достапна форма

Power Dissipation Limit-Max : 500 m W.Working Voltage-Околија : 18 V. Forward Current : 10 m A.Forward Voltage : 900 m V.Reverse Current Max : 50 n A.MMSZ4705 T1 Серија 500 m W 18 V Автомобилската Zener Напонски Регулатор - SOD-123 ***** За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите