.

.

Серија 78MXT Понесе Gage, 3-Точка на Контакт, 20 до 25мм Опсег

Серија 78MXT Понесе Gage, 3-Точка на Контакт, 20 до 25мм Опсег

мислење на клиентот:

DEN 19416.00
Достапност
Во достапна форма

Широк мерен опсег без промена anvils.Резолуција од . 0001" (0. 0025mm) на 2-точка за контакт tools до 3/4" (20mm) и . 00025" (0. 005mm) на 3-точка за контакт алатки кои се движат од 3/4"-12" (20mm - 300мм).Волфрам карбид мерење на лица на сите 3-точка глави над 1/2" (12. 5mm).На 78 MXT Понесе Gages функција на продолжена патување, намалување на потребата за размена на anvils.Земјата контакт точки седиштето на внатрешни микрометар побрзо и попрецизно од сферични контакти се наоѓаат во другите gages.Овие солиден и точни внатрешни micrometers се достапни поединечно или во економски групи од . 080-12" (2-300мм).Starrett 78 MXT Понесе Gage карактеристики на 3-точка на контакт, 20-25мм опсег, 66mm мерење на длабочината, и 0.004 mm прецизност. 20-25мм Опсег, w/3 Точка за Контакт.Екстензии на располагање до 6" (150mm) за длабока дупка мерење.Секој микрометар понесе gage е даден во случај, да се заврши со поставување прстен, контакти, клучеви, и инструкции.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите