.

.

D&D PowerDrive 2154273SM Едноставност Kevlar Замена Појас, Aramid

D&D PowerDrive 2154273SM Едноставност Kevlar Замена Појас, Aramid

мислење на клиентот:

DEN 401.04
Достапност
Во достапна форма

Појас 5 LK 5/8 x 42in ОК (BK39).Материјал тип : Aramid.Произведени од страна на D&D Power Drive.Пакет тежина : 1.0 lbs.На ремени надмине САД RMA објавени рејтингот нивоа.Тие се дизајнирани со цел да се изврши на идентични или повисоко ниво од сите други големи САД Производителот ремени од ист тип.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите