.

.

COOBAN ELPLP85 /V13H010L85 Замена Проектор Крушка Светилка со Станбен за Epson PowerLite Дома Кино 3000 3100 3200 3500 3600e 3700 3800 3900 ЕЈ-TW6700 ЕЈ-TW6600W ЕЈ-TW6600 ЕЈ-TW6800 Проектор Светилка

COOBAN ELPLP85 /V13H010L85 Замена Проектор Крушка Светилка со Станбен за Epson PowerLite Дома Кино 3000 3100

мислење на клиентот:

DEN 1490.16
Достапност
Во достапна форма

Животот:Зголемување на осветленоста на сијалицата се чини да биде лесна задача,најтешките нешто да се пробие е како да се продолжи животот на сијалица.Ние го сторивме тоа.Компатибилност:Понекогаш може да наидете на ситуација каде што новиот сијалица сте ги купиле не работи.Ова обично е предизвикана од неточни појавување на производство параметри .Сепак, нашите инженери се реши овој проблем со континуирано собирање на биг податоци и тестирање.Уверувам:COOBAN обезбедува 200-ден за слободни замена или целосна наплата на гаранција услуга.Ние секогаш се обезбеди на клиентите со високо-квалитетни и повеќе практични услуга предмети.Светилка Модел : ELPLP85 /V13 H010 L85 со домување, совршен компатибилност за да се обезбеди излез на висока осветленост и јасни слики. 3000 lumens светлината, 3500-4500(ЕКО режим)часа живот.Компатибилни Модели : ЕЈ-TW6700 ЕЈ-TW6600 W ЕЈ-TW6600 ЕЈ-TW6800, Power Lite Дома Кино 3000 /Power Lite Дома Кино 3100 /Power Lite Дома Кино 3500 /Power Lite Дома Кино 3700 /Power Lite Дома Кино 3600e /Power Lite Дома Кино 3900 /Power Lite Дома Кино 3200 /Power Lite Дома Кино 3800, Power Lite РК 3000 3100 3200 3500 3600e 3700 3800 3900 Проектор Светилка.На сијалицата живот : сржта на нашите производи е да се продолжи животот на сијалица.Поради тоа е лесно да се зголеми на светлината, и многу бизниси може да го стори тоа.Производство на основни : сржта на нашето производство е да се произведуваат големи податоци.Преку континуирано собирање на големите податоци, инженери реши проблемите на некомпатибилност, неуспехот да се започне, и низок степен на осветл.Високо-квалитетни суровини се важни, но производството појавување на податоци е повеќе важно.По-продажбата на : Ние ќе ви одговори на клиент проблеми во рамките на 12 часа и да ги решава брзо.Помагање на клиентите во решавање на проблемите е она што ние најмногу се гордееме.На сијалицата живот : сржта на нашите производи е да се продолжи животот на сијалица.Поради тоа е лесно да се зголеми на светлината, и многу бизниси може да го стори тоа.Производство на основни : сржта на нашето производство е да се произведуваат големи податоци.Преку континуирано собирање на големите податоци, инженери реши проблемите на некомпатибилност, неуспехот да се започне, и низок степен на осветл.Високо-квалитетни суровини се важни, но производството појавување на податоци е повеќе важно.По-продажбата на : Ние ќе ви одговори на клиент проблеми во рамките на 12 часа и да ги решава брзо.Помагање на клиентите во решавање на проблемите е она што ние најмногу се гордееме.ЕЈ-TW6700 ЕЈ-TW6600 W ЕЈ-TW6600 ЕЈ-TW6800, Power Lite Дома Кино 3000 /Power Lite Дома Кино 3100 /Power Lite Дома Кино 3500 /Power Lite Дома Кино 3700 /Power Lite Дома Кино 3600e /Power Lite Дома Кино 3900 /Power Lite Дома Кино 3200 /Power Lite Дома Кино 3800, Power Lite РК 3000 3100 3200 3500 3600e 3700 3800 3900 Проектор Светилка.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите