.

.

Пулпа Колектор Zine #17 19881-FANZINE-УЛИЦА & SMITH-ЦЕЛУЛОЗА УЧЕНОСТ FN

Пулпа Колектор Zine 17 19881-FANZINE-УЛИЦА & SMITH-ЦЕЛУЛОЗА УЧЕНОСТ FN

мислење на клиентот:

DEN 1404.00
Достапност
Во достапна форма

Ова е идеална точка од која било пулпа собирач или истражувач.Fanzines вака беа испечатени во многу ограничени количини и therfore се доста ретки. 1988 година, ретки пулпа опфаќа, малку позната Улица и Смит наслови.Преполн со информации, фотографии & пулпа ученост најде никаде на друго место!Парична казна состојба.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите