.

.

Потрошен за Полнење, 40 ЗАСИЛУВАЧ, за XT40

Потрошен за Полнење, 40 ЗАСИЛУВАЧ, за XT40

мислење на клиентот:

DEN 3698.40
Достапност
Во достапна форма

Вистински Милер плазма машина потрошен за полнење за XT40. Вклучува : 5 електроди, 5 совети (40 А), 3 совети (30 А), 1 повлечете штит (40 A). 1 повлечете штит (30 А), 1 deflector, 1 O-ring, 1 вртат прстен, 1 задржување првенство, 1 жлеб совет (40 A). 1 жлеб shield, силикони маснотии.Потрошен за полнење со карактеристики на 40 ЗАСИЛУВАЧ, апликација со плазма за сечење, за употреба со производство број XT40. Тоа вклучува 5 електроди (249926), 3 совети (249927), 1 вртат прстен (249931), 1 задржување првенство (249932), 1 О-прстен (249969), 1 маснотии pack (252951), 2 влечете штитови (249930), 1 повлечете штит (251960), 1 shield deflector (249933), 5 совети (249928), 1 жлеб совет (249934), 1 жлеб штит (249936).

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите