.

.

1948 1949 1950 1951 1952 FORD 8N ТРАКТОР Сопственици Упатство

1948 1949 1950 1951 1952 FORD 8N ТРАКТОР Сопственици Упатство

мислење на клиентот:

DEN 407.28
Достапност
Во достапна форма

1948 1949 1950 1951 1952 Ford 8 N Трактор Сопственици Прирачник Упатство за Корисникот Оператор Книга. "Ford Трактор Модел 8 N на Операторот на Прирачник" Ова е висок квалитет на репродукција на оригиналниот упатството што доаѓа со вашиот трактор.Ќе најдете оперативни инструкции вклучувајќи ги спецификациите, инструкциите за контроли, ракување и чување на тракторот.Исто така ќе се најде одржување и водич за решавање проблеми кои ќе ви покаже како, што, каде и кога за подмачкување.Научат едноставни постапки кои може да се задржи вашата трактор да работи.Дознајте како да се прилагоди и да го замени тркала, гуми, кочница, управување собранието & предна оска, мотор & спојки, гориво & издувни системи, систем за ладење, електричниот систем, моќ воз и хидраулични контрола.Исто така, ќе најдете инструкции за монтажа на ора, прилагодување на ширината на намалување, coulter & jointer корекција, дијаграм на различните ора bottoms се достапни за вашата трактор, на bottoms' карактеристики, и почви и услови за кои дното беше адаптирана, процедури за повторно да се острат челик ора акции, ора подмачкување, и furrowing постапки.Има слики и дијаграми на речиси секој еден од книгата е 126 страници. 1948, 1949, 1950, 1951, 1952. НОВА состојба.Купи сега за да добиете рачно секој трактор операторот требаше да го поседувате. 1948 1949 1950 1951 1952 FORD 8 N ТРАКТОР СОПСТВЕНИЦИ НАСТАВА & ОПЕРАТИВЕН ПРИРАЧНИК - ВОДИЧ 48 49 50 51 52 "Форд Трактор Модел 8 N на Операторот на Прирачник" Ова е висок квалитет на репродукција на оригиналниот упатството што доаѓа со вашиот трактор.Ќе најдете оперативни инструкции вклучувајќи ги спецификациите, инструкциите за контроли, ракување и чување на тракторот.Исто така ќе се најде одржување и водич за решавање проблеми кои ќе ви покаже како, што, каде и кога за подмачкување.Научат едноставни постапки кои може да се задржи вашата трактор да работи.Дознајте како да се прилагоди и да го замени тркала, гуми, кочница, управување собранието & предна оска, мотор & спојки, гориво & издувни системи, систем за ладење, електричниот систем, моќ воз и хидраулични контрола.Исто така, ќе најдете инструкции за монтажа на ора, прилагодување на ширината на намалување, coulter & jointer корекција, дијаграм на различните ора bottoms се достапни за вашата трактор, на bottoms' карактеристики, и почви и услови за кои дното беше адаптирана, процедури за повторно да се острат челик ора акции, ора подмачкување, и furrowing постапки.Има слики и дијаграми на речиси секој еден од книгата е 126 страници. 1948, 1949, 1950, 1951, 1952. НОВА состојба.Купи сега за да добиете рачно секој трактор операторот требаше да го поседувате.Исто така, повика на оперативен прирачник, оваа книга acquaints на сопственикот со оперативни контроли на возилото, се препорачува одреден одржување & мали услуга процедури, вклучува краток спецификации & капацитети.Карактеристики Фабрика Овластени Репродукција 8 N Трактор околу 132 страници 5 3/4 x 9 3/4 Glovebox Прирачник Граница Хартија Рачни Ова вклучува Возач & Безбедност за патниците на Проверка и Замена на Осигурувачи Гуми Притисок & Течност Нивоа Инструменти & Контроли Одржување & Возење Информации Физички Хартија Рачно.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите