.

.

Урбан ReLeaf Хималаите Солт Воздух Inhaler за Респираторен Wellness

Урбан ReLeaf Хималаите Солт Воздух Inhaler за Респираторен Wellness

мислење на клиентот:

DEN 214.80
Достапност
Во достапна форма

Урбан Re Leaf Хималаите Солт Воздух Inhaler за Респираторно Здравје.Дишете чист сол воздух.НЕМА мирис.Лесен за употреба.Трае многу долго време.Рака спакувани во САД. "Дишеме Сол Воздух Насекаде!".Антички природен лек за респираторен здравје.Урбан Re Leaf Хималаите Солт Воздух Inhaler за Респираторно Здравје.Дишете чист сол воздух.НЕМА мирис.Лесен за употреба.Трае многу долго време.Рака спакувани во САД. "Дишеме Сол Воздух Насекаде!" Антички природен лек за респираторен здравје.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите