.

.

NEXPERIA RB520S30,115 RB520S30 Серија 30 V 200 mA SMT МЕГА Schottky Бариера Rectifier - SOD-523 - 3000 item(s)

NEXPERIA RB520S30,115 RB520S30 Серија 30 V 200 mA SMT МЕГА Schottky Бариера Rectifier - SOD-523 - 3000 item(s)

мислење на клиентот:

DEN 7572.48
Достапност
Во достапна форма

Average Output Current-Max : 200 m A.Rep Pk Reverse Voltage-Max : 30 V. Не-rep Pk Forward Current-Max : 1 A. Forward Voltage : 520 m V.Reverse Current Max : 1 µA.RB520 S30 Серија 30 V 200 m A SMT МЕГА Schottky Бариера Rectifier - SOD-523 ***** За повеќе информации погледнете на спецификација лист се наоѓа во 'Downloads' подолу на слика *****.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите