.

.

Omron G7L-2A-P-CB-глобална напојување за AC100/120 Општа Намена Реле, Класа B Изолација, PCB Терминал, PCB Монтажа, Двоен Скок Еден Фрли Нормално Отворите Контакти, 17 за да 20.4 ма Опт?

Omron G7L-2A-P-CB-глобална напојување за AC100/120 Општа Намена Реле, Класа B Изолација, PCB Терминал, PCB Монтажа,

мислење на клиентот:

DEN 449.28
Достапност
Во достапна форма

Електрични реле за добивање и контрола на електрични сигнали и тестирање на работата.Печатени коло терминал и монтажа.DPST-НЕ е за едноставна за вклучување/исклучување на префрлување.Изолација што ги исполнува УЛ Класа Б за пламен отпорни на удари материјали.УЛ наведени за безбедност, АДС уверение за обезбедување на квалитет, и Ro HS согласност за опасни материи.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите