.

.

Американскиот Стандард/Trane TWX748A100A0 ОЕМ Фан на Ножот

Американскиот Стандард/Trane TWX748A100A0 ОЕМ Фан на Ножот

мислење на клиентот:

DEN 1454.40
Достапност
Во достапна форма

ОЕМ Фан на Ножот.Американскиот Стандард / Trane OEM / Услуга Првата Компонента.Го заменува 3 НОЖ, AL, 26 ВО КОЛ, 20 СТЕ на ТЕРЕНОТ, CCW, .50 ПОНЕСЕ, ДОЗА LOC Дополнителни Информации : 3 Blades26" Дијаметар , 20° Pitch Replaces / Supersedes : FAN1403 ФАН-1403 и други.Најчесто се Наоѓаат во Следниве Модели : 6 C0060 A300 A0 6 C0060 A300 A1 6 C0060 A300 A2 6 C0060 A300 A3 6 C0060 A400 A0 6 C0060 A400 A1 6 C0060 A400 A2 6 C0060 A400 A3 6 H0060 A100 A0 6 H0060 A100 A1 6 H0060 A100 A2 6 H0060 A100 A3 6 H0060 A100 A4 6 H1036 A100 A0 6 H1036 A100 A1 6 H1036 A100 A2 6 H1036 A100 A3 6 H1036 A100 A4 6 H1036 A100 A5 6 H1042 A100 A0 6 H1042 A100 A1 6 H1042 A100 A2 6 H1042 A100 A3 6 H1042 A100 A4 6 H1048 A100 A0 6 H1048 A100 A1 6 H1048 A100 A2 6 H1048 A100 A3 6 H1048 A100 A4 6 H1060 A100 A0 6 H1060 A100 A1 6 H1060 A100 A2 6 H1060 A100 A3 6 H1060 B100 A0 6 H2042 A100 A0 6 H2042 A100 A1 6 H2042 A100 A2 6 H2042 A100 A3 6 H2042 A100 A4 6 H2042 A100 A5 6 H2048 A100 A0 6 H2048 A100 A1 6 H2048 A100 A2 6 H2048 A100 A3 6 H2048 A100 A4 6 H2048 A100 A5 6 H2060 A100 A0 6 H2060 A100 A1 6 H2060 A100 A2 6 H2060 A100 A3 6 H2060 A100 A4 6 H2060 B100 A0 6 H4036 B100 A0 6 H4042 A100 A0 6 H4042 A100 A1 6 H4042 A100 A2 6 H4042 A100 A3 6 H4042 B100 A0 6 H4048 B100 A0 6 H4060 B100 A0 6 H6048 A100 A0 6 H6060 A100 A0 6 R4036 A100 A0 6 R4048 A100 A0 6 R4060 A100 A0 7 A1060 A100 A0 7 A1060 A100 A1 7 A2048 A100 A0 7 A2048 A100 A1 7 A2048 A100 A2 7 A2060 A100 A0 7 A2060 A100 A1 7 A2060 A100 A2 7 A2060 B100 A0 7 A4042 B100 A0 7 A4048 B100 A0 7 A4060 B100 A0 7 A6048 A100 A0 7 A6060 A100 A0 7 C2048 A300 A0 7 C2060 A300 A0 7 C2060 A400 A0 7 C2060 B300 A0 7 C2060 B400 A0 7 R3048 A100 A0 7 R3060 A100 A0 ATL042 C100 A0 ATL048 C100 A0 ATL060 C100 A0 ATN042 A100 A0 ATN048 A100 A0 ATN060 A100 A0 ATN060 C100 A0 ATN060 C100 A1 ATN060 C100 A2 ATP042 C100 A0 ATP042 C100 A1 ATP042 C100 A2 ATP048 C100 A0 ATP048 C100 A1 Additional American Standard & Trane Производи Available Note : Сликите се само за илустрација.Вистински објект може да варираат.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите