.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO 1910-5 10 PSI NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO 1910-5 10 PSI NSNP-ОЕМ

мислење на клиентот:

DEN 739.20
Достапност
Во достапна форма

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).ПРЕКИНУВАЧ, 10 PSI.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите