.

.

Броење Caddie и Место Вредност Џеб Табелата

Броење Caddie и Место Вредност Џеб Табелата

мислење на клиентот:

DEN 179.04
Достапност
Во достапна форма

Пластични Dowel род stitched внатре во Секој џеб шема за стабилност.Засилен grommets.Реални фотографии во полна боја. 3 место вредност Картички (4" X 1-1/2"). 30 Број на карти (3 копии од броеви од 0 до 9) (2" X 1-1/2"). 200 пластични пребројување цевчиња (6").Издржливи најлон џеб шема (15" x 17") со складирање џеб. 3 место вредност картички. 1 наслов картичка. 30 број на карти (3 копии од броеви од 0 до 9). 200 пластични пребројување цевчиња.Активност водич.Две-боја картички вклучуваат 3 место-вредност картички, 30 Број картички и 1 наслов картичка.Исто така вклучува и 200 пластични цевчиња, Плус 2-страницата активност за корисникот.Џеб табелата карактеристики складирање џеб за картички и цевчиња.На пребројување на гласовите Caddie џеб приказ е идеален за илустрираат оние, десетици и стотици место вредности, како и за броење на деновите на учебната година и зајакнување на други часови по математика.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите