.

.

AmScope M200C-LED Cordless Monocular Соединение Микроскоп, WF10x и WF25x Eyepieces, 40x-1000x Зголемување, LED Осветлување, Brightfield, Еден Кондензаторот Леќа, Груба и Фина Фокус, Обична Фаза, 110V или Cordl

AmScope M200C-LED Cordless Monocular Соединение Микроскоп, WF10x и WF25x Eyepieces, 40x-1000x Зголемување, LED

мислење на клиентот:

DEN 415.20
Достапност
Во достапна форма

На Am Scope M200 C-LED cordless monocular соединение микроскоп има заменлив 10x widefield и 25x widefield eyepieces, а напред се соочуваат со nosepiece со три DIN achromatic цели, LED осветлување, коаксијален на грубата и фината фокус, а 0.На обична етапа е 4-3/8 x 4-3/4 инчи (W x D; каде W е ширина, хоризонтална оддалеченост од лево кон десно; D е длабочина, на хоризонтална оддалеченост од напред-назад).65 NA еден кондензаторот леќа и обичен фаза.Напред се соочуваат со се врти nosepiece има 4x, 10x, и 40x S DIN achromatic целите кои обезбедуваат корекција на боја зголемува слики.Микроскопа може да се контролира преку зголемување на фиксен фокус, или преку спектар на корекција.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите