.

.

Брејди 113132 GlobalMark 100' Должина x 2.25 Ширина, Б-595 Винил, Црна Внатрешна/Надворешна Лента

Брејди 113132 GlobalMark 100' Должина x 2.25 Ширина, Б-595 Винил, Црна Внатрешна/Надворешна Лента

мислење на клиентот:

DEN 909.36
Достапност
Во достапна форма

На полиестер overlaminate се препорачува за груби средини - долгорочна изложеност на ветер и дожд.) 60oz/во (65 N/100mm), Крајната Живее (72 Часа.Материјал Details Brady-595 е првенствено се користи за цевки означување, стрелка лента, магацински простор за означување, предупредување панели, заштитни знаци, лак за блиц и визуелни работното место етикети. Федералниот Тест Метод за Спб.Хемиска Отпорност REAGENT 7 ДЕН ПОТОПУВАЊЕ НАТОПИ ТЕСТ БРИШЕЊЕ ТЕСТ 30% Сулфурна Киселина Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не се Остварува 10% Сулфурна Киселина Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не се Остварува 30% Хлороводородна Киселина Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не се Остварува 10% Хлороводородна Киселина Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не се Остварува 5% Оцетна Киселина Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не Врши 50% Натриум Хидроксид Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не се Остварува 10 % Амонијак Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не се Остварува 5% Натриум Hypochlorite Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не Врши Дизел Гориво Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не Врши ASTM #3 Масло Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не Врши SAE 20 Масло Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не се Остварува 10% Натриум Хлорид Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не Врши Alconox Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не Врши Deionized Вода Не се Ефектуира Не се Ефектуира Не се Остварува 10% Натриум Хидроксид не Успеа Не се Ефектуира Не Врши Метанол не Успеа Не се Ефектуира не Успеа Isopropyl Алкохол не Успеа Не се Ефектуира Не Врши Heptane не Успеа Не се Ефектуира Не Врши Глацијални Оцетна Киселина не Успеа не Успеа да Не Врши Метил Етил Кетонски не Успеа не Успеа не Успеа Acetone не Успеа не Успеа не Успеа Toluene не Успеа не Успеа не Успеа Минерални Духови не Успеа не Успеа да Не Врши Терпентин не Успеа не Успеа да Не Врши Kerosene не Успеа не Успеа да Не Врши Бензин не Успеа не Успеа Успеа За Брејди Брејди произведува знаци, етикети, lockout tagout решенија, безбедносни уреди, индустриски етикета принтери, софтвер, и истури контрола користи за да се усогласат со регулаторните стандарди во електроника, телекомуникации, производство, електротехника, градежништво, образование, и медицинската индустрија.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите