.

.

Sola Електрични 63-23-125-4 Трансформатор 63231254

Sola Електрични 63-23-125-4 Трансформатор 63231254

мислење на клиентот:

DEN 17538.48
Достапност
Во достапна форма

Текст Засилувачи : 3.00 X1.70 X1.50 X.75. Текст Херц : 60. Текст Volts : 95-130 X175-235 X190-260 X380-520. Излез V : 120. Излез VA : 250. PN : 63-23-125-4 63231254 Текст Засилувачи : 3.00 X1.70 X1.50 X.75 Input Херц : 60 Input Volts : 95-130 X175-235 X190-260 X380-520 Output V : 120 Output VA : 250 Constant Напонски Трансформатор Хармонично Неутрализира 4 Дупка Планината Кога Поставена Вертикално За 95-130 V Влез Поврзете Линија за Да го H1 & H2 За 175-235 V Влез Поврзете Линија за Да го H1 & H3 За 190-260 V Влез Поврзете Линија за Да го H1 & H4 За 380-520 V Влез Поврзете Линија за Да го H1 & H5 За 120 V Излез Поврзете Оптоварување На X1 & X2 Забелешка X2 Се Заснова.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите