.

.

Azide-PEG-Azide, 2к (10g)

Azide-PEG-Azide, 2к (10g)

мислење на клиентот:

DEN 1039.20
Достапност
Во достапна форма

Azide-PEG-azide е линеарна bifunctional КОЛЧЕ reagent со две реактивен azido (N3) групи и се користи за crosslinking PEGylation преку кликнете на хемиска реакција помеѓу azide и alkyne или ацетилен.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите