.

.

CA7-16-01-120 Не-Обратен Три Пол Контактор

CA7-16-01-120 Не-Обратен Три Пол Контактор

мислење на клиентот:

DEN 1507.44
Достапност
Во достапна форма

Серија CA7 Контактор 1 HP @ 115 V 1 PH, 3 HP @ 230 V 1 PH, 5 HP @ 200 V 3 PH, 5 HP @ 230 V 3 PH, 10 HP @ 460 V 3 PH, 15 HP @ 575 V 3 PH.Помошни Контакти по Контактор : НЕ - 0, NC - 1. Серпентина Напон Спектар : 110 V @ 50 Hz, 120 V @ 60 Hz.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите