.

.

БАСТИОН Дојде и да Го Земе, Хоби Колекција Спомен Предизвик Монета | Molon Labe |

БАСТИОН Дојде и да Го Земе, Хоби Колекција Спомен Предизвик Монета | Molon Labe |

мислење на клиентот:

DEN 167.76
Достапност
Во достапна форма

Ние не знаеме кога и ако овој објект ќе се врати во парк.не се исти како уште еден или друг; за разлика од природата, форма, или на квалитет. "може да се игра со оваа монета на различни начини".Molon Labe (или ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ) е класичен грчки збор што значи "дојди и земи [нив]," му се припишува на Кралот Leonidas на Спарта како дрзок одговор на побарувачката дека неговите војници се утврдат нивните оружје.раз·fer·ent. /ˈdif(ə)rənt/.intyeliguyentna.не се исти како уште еден или друг; за разлика од природата, форма, или на квалитет. "може да се игра со оваа монета на различни начини". "Ќе дојде, те видов, те освојува" - "јас дојдов, видов, јас плен" - "јас дојдов, видов, јас живееле" - "дојдовме.Видовме.Ние го започна својот задник! ".Слава на ГОСПОД, мојот Рок, кој тренира моите раце се за војна, а моите прсти за битка.Тој е мојот љубовен Бог и мојата тврдина, мојот упориште, и мој избавител, мојот штит, во кого јас се прибежиште, кои subdues народи под мене.Фантастичен Начин Да се Покаже Почит И Поддршка За Членовите на Оружените Сили, со Силна Христијанска Позадина.Ние, во Бастион се гордееме за дизајнирање и производство на уникатни и тематските предизвик монети.Ние имаме различни EDC монети за да одговараат на разни потреби или паричка истурам.Главата или Опашки!.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите