.

.

FTCBlock Д1 Мини NodeMcu 4M Бајти Lua WiFi Развој Одбор База на ESP8266 ESP-12Ф Компатибилен со Arduino

FTCBlock Д1 Мини NodeMcu 4M Бајти Lua WiFi Развој Одбор База на ESP8266 ESP-12Ф Компатибилен со Arduino

мислење на клиентот:

DEN 647.76
Достапност
Во достапна форма

Тоа е мини WIFI одбор врз основа на ESP-8266 EX.WIFI Развој Одбор,4 МИЛИОНИ бајти.Поддршка OTA на линија. 5 V 1А префрлување напојување на одборот. 11 дигитален влез/излез игли, сите иглички се прекине/pwm/I2 C/една жица.WIFI Развој Одбор, 4 МИЛИОНИ бајти.поддржано (освен D0).Поддршка OTA на линија. 1 Микро USB конекција. 1 analog input (3.3 V max текст). 5 V 1А префрлување напојување на одборот. 11 дигитален влез/излез игли, сите иглички се прекине/pwm/I2 C/one-жица и микро-USB конекција.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите