.

.

Гориво Пумпа Собранието со Притисок Сензор за Chevrolet Silverado 1500 2500 HD GMC Сиера

Гориво Пумпа Собранието со Притисок Сензор за Chevrolet Silverado 1500 2500 HD GMC Сиера

мислење на клиентот:

DEN 1958.16
Достапност
Во достапна форма

YHTAUTO Прифатлива и Премиер на Гориво Пумпа Модул Собранието, Директно Одговара.Одговара на Chevrolet Silverado 1500/GMC Сиера 1500 2004-2006 4.8 L 5.3 L, Silverado 1500 Класичен 2007 4.8 L 5.3 L 6.0 L, Сиера 1500 Класичен 2007 4.8 L 5.3 L-Продолжен или Стандард Кабината Пикап само, 78.0" Кревет.Одговара на Chevrolet Silverado 1500/GMC Сиера 1500 2005-2006 Година, Silverado 1500 Класичен/Сиера 1500 Класичен 2007-4.3 L, 78.0" Кревет; Silverado 1500/Сиера 1500 2005-2006 Година, Silverado 2500/Сиера 2500 2004 Година, Silverado 2500 HD Класичен/Сиера 1500 Класичен/Сиера 2500 HD Класичен 2007 Година, Сиера 2500 HD 2004-2006-6.0 L, 78.0" Кревет.Одговара на Chevrolet Silverado 2500 HD Класичен/GMC Сиера 2500 HD Класичен 2007 Година, Сиера 2500 HD 2004-2006-8.1 L, 78.0" Кревет; Silverado 2500 HD 2004-2006 6.0 8.1 L L 78.0" Кревет со Evap Емисии (ЕВА).Одговара на Chevrolet Silverado 1500 HD/GMC 2005-2006 година, Silverado 1500 HD Класичен/Сиера 1500 HD Класичен 2007-6.0 L Краток Кревет; 78.0" Кревет; w/ЕЕЗ.Сиера 1500 2005-2006 V6 4.3 Л Сиера 1500 2004-2006 V8 4.8 Л Сиера 1500 2004-2006 V8 5.3 Л Сиера 1500 2005-2006 V8 6.0 Л Сиера 1500 Класичен 2007 V6 За 4,3 L/V8 4.8 L/V8 5.3 L/V8 6.0 Л Сиера 1500 HD 2005-2006 V8 6.0 Л Сиера 1500 HD Класичен 2007 V8 6.0 Л Сиера 2500 2004 V8 6.0 Л Сиера 2500 HD 2004-2006 V8 6.0 L/V8 8.1 Л Сиера 2500 HD Класичен 2007 V8 6.0 L/V8 8.1 Л. Silverado 1500 2005-2006 V6 4.3 Л. Silverado 1500 2004-2006 V8 4.8 L/V8 5.3 Л. Silverado 1500 2005-2006 V8 6.0 Л. Silverado 1500 Класичен 2007 V6 За 4,3 L/V8 4.8 L/V8 5.3 L/V8 6.0 Л. Silverado 1500 HD 2005-2006 V8 6.0 Л. Silverado 1500 HD Класичен 2007 V8 6.0 Л. Silverado 2500 2004 V8 6.0 Л. Silverado 2500 HD 2004-2006 V8 6.0 L/V8 8.1 Л. Silverado 2500 HD Класичен 2007 V8 6.0 L/V8 8.1 Л главната цел на гориво пумпа е да се достави на гориво од резервоарот на моторите за согорување комори на соодветно притисок и да се осигурате дека вашиот мотор работи без проблеми.Сепак, пумпи за гориво може да на крајот се истроши по илјадници милји на употреба.Ако вашиот автомобил се мачи со слаб или не е во согласност моќ, тоа може да биде време за замена на гориво пумпа.YHTAUTO нуди широк спектар на електрична гориво пумпа за вашиот автомобил.Сиера 1500 2005-2006 V6 4.3 LSierra 1500 2004-2006 V8 4.8 LSierra 1500 2004-2006 V8 5.3 LSierra 1500 2005-2006 V8 6.0 LSierra 1500 Класичен 2007 V6 За 4,3 L/V8 4.8 L/V8 5.3 L/V8 6.0 LSierra 1500 HD 2005-2006 V8 6.0 LSierra 1500 HD Класичен 2007 V8 6.0 LSierra 2500 2004 V8 6.0 LSierra 2500 HD 2004-2006 V8 6.0 L/V8 8.1 LSierra 2500 HD Класичен 2007 V8 6.0 L/V8 8.1 Л. Silverado 1500 2005-2006 V6 4.3 LSilverado 1500 2004-2006 V8 4.8 L/V8 5.3 LSilverado 1500 2005-2006 V8 6.0 LSilverado 1500 Класичен 2007 V6 За 4,3 L/V8 4.8 L/V8 5.3 L/V8 6.0 LSilverado 1500 HD 2005-2006 V8 6.0 LSilverado 1500 HD Класичен 2007 V8 6.0 LSilverado 2500 2004 V8 6.0 LSilverado 2500 HD 2004-2006 V8 6.0 L/V8 8.1 LSilverado 2500 HD Класичен 2007 V8 6.0 L/V8 8.1 Л.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите