.

.

WEZEL 0341817 Надворешни Ретровизори

WEZEL 0341817 Надворешни Ретровизори

мислење на клиентот:

DEN 9046.08
Достапност
Во достапна форма

Светлина Дистрибуција : Површината Осветлување.Светло Функција : со индикатор.Број на Столбови : 17. Надворешно/Внатрешно Огледало : Aspherical; Целосна Огледало; Електронски количка; за електрични огледало на вредноста; Heatable; со меморија.Спарени член броеви : 0341818.Површината : Се Подготвуваат.Возилото Опрема : за возила со диск помош систем.Овој дел се вклопува следниве модели : Audi A6 Салон 2.0 TDI (2004 - 2011) 125k W Audi A6 Avant 2.0 TDI (2005 - 2011) 125k W Audi A6 Avant 2.0 TDI (2005 - 2011) 100k W Audi A6 Салон 2.0 TDI (2004 - 2011) 100k W Audi A6 Салон 2.0 TFSI (2004 - 2011) 125k W Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (2005 - 2011) 176k W Audi A6 За 3.0 TDI quattro (2004 - 2011) 176k W Audi A6 Avant 2.7 TDI (2005 - 2011) 140k W Audi A6 Салон 2.7 TDI (2004 - 2011) 140k W Audi A6 Avant 2.0 TFSI (2005 - 2011) 125k WThis листа е пример за сите компатибилен автомобили за овој дел.Осигурете се дека овој производ ќе ви одговара на вашиот автомобил со користење на дел пронаоѓач погоре.Еквивалент Дел Броеви : AUDI 8 K1949145 A; АУДИ 4 F0857535 AF; АУДИ 4 F1857409 AM01 C; АУДИ 8 T0857527 E; АУДИ 4 F0857527 C; АУДИ 4 F0857527 CGRU; АУДИ 8 T0857527 EGRU; АУДИ 8 T0857535 E; АУДИ 8 K0949101 A; AUGROS 346117 X4; DIEDERICHS 1027549; ALKAR 6119793.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите