.

.

SmartGuard 4-Годишно КОМПЈУТЕР со периферни уреди План ($25-$50) е-пошта Испорака

SmartGuard 4-Годишно КОМПЈУТЕР со периферни уреди План ($25-$50) е-пошта Испорака

мислење на клиентот:

DEN 147.12
Достапност
Во достапна форма

Обезбедува национално ниво поправка поддршка.Вклучува моќ пренапони покриеност почетокот ден 1. Делови и работна сила за покривање на механички и електрични неуспеси започнува ПО вашиот производ производител гаранција ќе истече, обично на 1 година од купување датум, како на условите најде на заштита план производот страница.Покриеност и тврдат дека границите се применуваат.Видете заштита план детали подолу со кликнување на "Гаранција"линк.Ако опфатени поправка не може да биде завршен, ќе биде надоместен со подарок карта за до износот на вашата оригинална набавната цена.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите