.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO 810-A04A СЕР. А 6.0 А NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO 810-A04A СЕР. А 6.0 А NSNP-ОЕМ

мислење на клиентот:

DEN 11976.00
Достапност
Во достапна форма

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).РЕЛЕ, СЕР.А, 6.0 А.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите