.

.

Tuttnauer Лента (Мал) (RPI Дел #TUT173)

Tuttnauer Лента (Мал) (RPI Дел TUT173)

мислење на клиентот:

DEN 5668.32
Достапност
Во достапна форма

ЛЕНТА (МАЛ)_x000 D_ _x000 D_Size : 27.21" x 11.87"_x000 D_ _x000 D_Material : Нерѓосувачки steel_x000 D_ _x000 D_Included во : Носител и Фах Kit (RPI Дел #TUK171)_x000 D_ _x000 D__x000 D_RPI Дел #TUT173_x000 D__x000 D_ _x000 D_OEM Дел #CC520020_x000 D__x000 D_ _x000 D_ _x000 D_ _x000 D_Models Овој Дел се Вклопува : 3870 E/3870 EA/3870 EK/3870 EKA/3870 M/3870 MK.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите