.

.

Замена на Тастатурата е Компатибилна со HP 250 G6 255 G6 256 G6, HP 15-CC 15-CS 15-БЛАГАЈНИЧКИ 15-CD 15-CK Серија, HP 15-CC010NR 15-CC063NR 15-CS0025CL 15-CS0041NR 15-CK074NR 15-CB071NR Серија Лаптоп - Црна

Замена на Тастатурата е Компатибилна со HP 250 G6 255 G6 256 G6, HP 15-CC 15-CS 15-БЛАГАЈНИЧКИ 15-CD 15-CK Серија,

мислење на клиентот:

DEN 335.76
Достапност
Во достапна форма

Компатибилни со : HP 250 G6 255 G6 256 G6, 15-CC 15-CS Серија, 15-CC010 NR 15-CC020 NR 15-CC510 NR 15-CC563 NR 15-CC564 NR 15-CC063 NR 15-CC065 NR 15-CC050 WM 15-CC051 WM 15-CC123 CL, 15-CS0025 CL 15-CS0051 CL Серија Лаптоп.Компатибилни со : HP 15-БЛАГАЈНИЧКИ 15-CD 15-CK Серија, 15-CD040 WM 15-CD051 NR 15-CD075 NR 15-CD072 NR, 15-CK074 NR 15-CK075 NR, 15-CB010 NR 15-CB071 NR 15-CB079 NR Серија Лаптоп. 100% Вистински Оригинални производи, загарантирана да биде целосно функционална, оригинални и автентични.Секој тастатура е тестиран пред превозот и се 100% работи.Ве молиме да не контактирате доколку имате било какви прашања или проблеми.Забелешка : ве Молиме да се Споредат примерокот слика со вашата тастатура, прво, бидете сигурни дека лаптоп модел и тастатура е вистинскиот ви треба.Писмо : англиски Распоред : НИ Изгледот Без позадинско осветлување Боја : Црна Забелешка : Лента кабелот вклучен.Компатибилни Модели : HP 250 G6 & 255 G6 & 256 G6 Серија Лаптоп HP 15-CC Серија, 15-CC010 NR 15-CC020 NR 15-CC510 NR 15-CC563 NR 15-CC564 NR 15-CC063 NR 15-CC064 NR 15-CC065 NR 15-CC050 WM 15-CC051 WM 15-CC123 CL 15-CC034 CL 15-CC044 CL 15-CC665 CL Серија Лаптоп HP 15-CD Серија, HP 15-CD000 15-CD040 WM 15-CD051 NR 15-CD075 NR 15-CD072 NR Серија Лаптоп HP 15-CK Серија, 15-CK074 NR 15-CK075 NR Серија Лаптоп HP 15-БЛАГАЈНИЧКИ Серија, 15-CB010 NR 15-CB071 NR 15-CB079 NR Серија Лаптоп HP 15-CS Серија, 15-CS0025 CL 15-CS0051 CL 15-CS0059 NR 15-CS0041 NR Серија Laptop Package Вклучуваат : 1 X Замена на Тастатурата.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите