.

.

WaterSep АУ 100 05RES12 S6 Researcher12 Steamer Autoclavable Шупливи Влакна Кертриџ, 100K Мембрана Исклучување, Polyethersulfon/Polysulfon, 0.5 mm ID, 33.4 мм Дијаметар, 311.2 mm Должина (Пакување од 6)

WaterSep АУ 100 05RES12 S6 Researcher12 Steamer Autoclavable Шупливи Влакна Кертриџ, 100K Мембрана Исклучување,

мислење на клиентот:

DEN 18013.20
Достапност
Во достапна форма

На 0,4 L - 2 L примерок Јачина на звук. 0.5 ft2 мембрана област.Глицерин слободни модифицирани polyethersulfon (м-ЈСВ) мембрана.Истражувачот Steamer шупливи влакна мембрана производи ги вклучува нашите најнови глицерин слободни ниска extractable, отпорни на топлина модифицирани polyethersulfon мембрана технологија.Сите Steamer производи се гама irradiated и подготвен да го користите без никакви досадни пред-плакнење.На Steamer HF касети се производ на избор за перфузија/ATF апликации.Тие можат да бидат repetitively autoclaved во ATF перфузија единица или како самостојна HF кертриџ и, се разбира, исто така, во цевки собранието.На extractable ниво за Истражувачот Steamer е околу 80x помалку од една глицерин условени мембрана. (Ве молиме погледнете го графиконот подолу).По еден брз бафер кондиционирање На HF кертриџ е подготвен да се користи за да се користи или autoclaved.Истражувачот Steamer шупливи влакна касети се позиционира помеѓу лабораторија скала Explorer Steamer и целосна пилот скала Истражувач Steamer касети.Мембраната површина од 444 cm2 за Researcher12 Steamer и до 1,715 cm2 за Researcher41 Steamer и се совршен избор за перфузија апликации, мали aseptic процеси и preparative biopharmaceutical работа со примерок тома помеѓу 400 ml до 8000 ml.Истражувачот Steamer касети се достапни со молекуларна тежина cut-off од 3 K да 750 К и 0.1 хм, 0.2 um и 0.45 um и со иста патека должина, како и сите други Water Sep HF касети што го прави скала нагоре/намалите точно и предвидливи.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите