.

.

ГФС Хемикалии 32303 1,2-Cyclohexanediaminetetraacetic Киселина Reagent (ACS), 2.5 kg

ГФС Хемикалии 32303 1,2-Cyclohexanediaminetetraacetic Киселина Reagent (ACS), 2.5 kg

мислење на клиентот:

DEN 2222.40
Достапност
Во достапна форма

Есеј 97.5-100.5%.Остатоци по палењето 0.2%.Тешки метали (како Pb) 0.001%.Железо 0.005%.Нерастворлив во dil.Na OH 0.01%.Многу процес апликации се започне со испитување на нашиот каталог големини.Специфични детали за овие производи може да се најде во нашите сеопфатен каталог.ГФС произведува над 6.000 членови на органски и неоргански аналитички reagent хемикалии и специјалитети во посно производство на работата.Имаме повеќето хемикалии кои се потребни за лабораторија, клупа, аналитички, контрола на квалитет, материјали карактеризација, научна или истражувачка работа.Нашите ултра-висока чистота doubledistilled Veritas и ACS Супериорен бренд киселини и Жиг бренд реагенси се користи низ светот.ГФС Во-Spec хемикалии се постави стандард за spectrophotometry калибрација.Нашите AMCO бистра Вода Анализа Поделба произведува највисок вода калибрација стандарди достапни за третман на вода растенија од целиот свет.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите