.

.

Sony 415929801 Телевизија Завртка, 4 х 10-mm Вистински Original Equipment Manufacturer (ОЕМ) Дел

Sony 415929801 Телевизија Завртка, 4 х 10-mm Вистински Original Equipment Manufacturer (ОЕМ) Дел

мислење на клиентот:

DEN 704.40
Достапност
Во достапна форма

Овој дел е компатибилен со моделите, вклучувајќи; XBR-79 X900 B,KDL-65 W850 A,KDL-55 W950 B,XBR-65 X950 B,KDL-32 BX300,XBR-55 X800 B,XBR-70 X850 B,KDL-70 W850 B,KDL-22 BX320,XBR-46 HX909,XBR-65 X800 B,KDL-22 BX300,KDL-65 W950 B,XBR-65 X850 A,KDL-55 W802 A,XBR-65 X850 B,XBR-55 X900 B,KDL-47 W802 A,KDL-55 EX500,KDL-55 EX501,KDL-50 W800 B,KDL-60 W610 B,KDL-60 W630 B,KDL-46 NX800,KDL-60 W850 B,XBR-55 X850 B,XBR-52 HX909,XBR-55 X850 A,XBR-65 X900 B.Ова е производител на супституција.Дел може да се разликуваат во изглед, но е функционален еквивалент пред делови, вклучувајќи; 415929801. Вистински Original Equipment Manufacturer (ОЕМ) дел.Компатибилен Бренд : Sony.Овој производител-одобрени завртка (дел број 415929801) е за телевизии.Вистински Original Equipment Manufacturer (ОЕМ) делови!Овој производител-одобрени завртка (дел број 415929801) е за телевизии.Внатрешни завртки само треба да биде инсталиран од страна на некоја услуга техничар, бидејќи на високо-напонски кондензатори во телевизија може да задржи смртоносна електрични полнење дури и кога телевизорот е изваден.За Sony.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите