.

.

M6X1.0 Метрички Заварување Нут со Еден Проекции Челик, Обичен (Пакет Количина 1,000) П.Н.Е.-M6NWP1 од Shorpioen

M6X1.0 Метрички Заварување Нут со Еден Проекции Челик, Обичен (Пакет Количина 1,000) П.Н.Е.-M6NWP1 од Shorpioen

мислење на клиентот:

DEN 9133.44
Достапност
Во достапна форма

Приоритетни во однос на другите стилови на заварување ореви кога се работи со потешки gage материјал.Големи, една проекција дава подлабоко заварување отколку што е можно со помали проекции.Висина на пилот минимизира износот на заварување остатоци кои може да ги заглави теми.На заварување орев е посебен вид на орев, специјално дизајнирана за да се заварени на друг објект (на самото место заварување).Постојат различни типови за различни апликации.СЛИКИТЕ СЕ НА ПРЕТСТАВНИК НА ОБЈЕКТОТ, НО НЕ НА ВИСТИНСКИОТ ОБЈЕКТ.Производ димензии, заврши, раководител ознаки, нишка должина, печат форма или фалсификување форма, итн., може да се разликуваат од тие на сликата.Производите се гарантира да се исполнат спецификациите на кои тие се произведени.Спецификации овозможи tolerances во димензии и форма, која може да варира од многу многу.Приоритетни во однос на другите стилови на заварување ореви кога се работи со потешки gage материјал.Големи, една проекција дава подлабоко заварување отколку што е можно со помали проекции.Висина на пилот минимизира износот на заварување остатоци кои може да ги заглави теми.На заварување орев е посебен вид на орев, специјално дизајнирана за да се заварени на друг објект (на самото место заварување).Постојат различни типови за различни апликации.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите