.

.

Во РЕД МОТОРНИ Грејач Контрола Вентил за BMW E31 E32 Е34 525i 535i 540i 735i 740i 850Ci М5 64118391417

Во РЕД МОТОРНИ Грејач Контрола Вентил за BMW E31 E32 Е34 525i 535i 540i 735i 740i 850Ci М5 64118391417

мислење на клиентот:

DEN 1572.00
Достапност
Во достапна форма

Апликации : 525, 535, М5. 740. 735, 750. 840, 850. 530, 540. Возилото Апликација : 525i (1992-95, од 1988 година) Вагон Автоматски Менувач, со M50 Мотор (Е34) 525i (1989-90, од 1988 година) Седан Мануелна Трансмисија, со M20 Мотор (Е34) 525i (1989-90, од 1988 година) Седан Автоматски Менувач, со M20 Мотор (Е34) 525i (1991-95, од 1988 година) Седан Мануелна Трансмисија, со M50 Мотор (Е34) 525i (1991-95, од 1988 година) Седан Автоматски Менувач, со M50 Мотор (Е34) 530i (1993-95, од 1988 година) Седан Рачен Менувач, со M60 Мотор (Е34) 530i (1993-95, од 1988 година) Седан Автоматски Менувач, со M60 Мотор (Е34) 530i (1993-95, од 1988 година) Вагон Автоматски Менувач, со M60 Мотор (Е34) 535i (1989-93, од 1988 година) Седан Мануелна Трансмисија, со M30 Мотор (Е34) 535i (1989-93, од 1988 година) Седан Автоматски Менувач, со M30 Мотор (Е34) 540i (1994-95, од 1988 година) Седан Мануелна Трансмисија, со M60 Мотор (Е34) 540i (1993-95, од 1988 година) Седан Автоматски Менувач, со M60 Мотор (Е34) 735i (1988-90, од 1988 година) Седан Мануелна Трансмисија, со M30 Мотор (E32) 735i (1988-92, од 1988 година) Седан Автоматски Менувач, со M30 Мотор (E32) 735i L (1988-92) Седан Автоматски Менувач, со M30 Мотор (E32) 740i (1993-94) Седан Автоматски Менувач, со M60 Мотор (E32) 740i L (1993-94) Седан Автоматски Менувач, со M60 Мотор (E32) 750i L (1988-94) Седан Автоматски Менувач, со M70 Мотор (E32) 750i L (1988-94) Седан Автоматски Менувач, со M70 Мотор (E32) 840 Ci (1996-97 година) Купе Автоматски Менувач, со M62 Мотор (E31) 840i (1994-95) Купе Автоматски Менувач, со M60 Мотор (E31) 850 CSi (1994-95) Купе Мануелна Трансмисија, со S70 Мотор (E31) 850 Ci (1991-94) Coupe ПрирачникПренос, со M70 Мотор (E31) 850 Ci (1991-94) Купе Автоматски Менувач, со M70 Мотор (E31) М5 3.6 (1991-93) Седан Мануелна Трансмисија, со S38 Мотор (Е34).План започнува на датумот на купувањето.Производ дефекти и дефекти се покриени по производителот.Нема дополнителни трошоци за поправки - делови, работна сила и превозот се сите опфатени.Откажете во секое време, целосна наплата во првите 30 дена.Преносливи со подароци.Лесно тврди процес - поднесе барање во секое време 24/7 преку мобилен стан, интернет, или на телефон.Грејач за Контрола Вентил за BMW E31 E32 Е34 525i 530i 535i 540i 735i 740i 750i.Дел број : 64118391417, 64111382299, 64111391958. Нови Резервни Замена Единица. 180 дена производителот замена вид гаранција.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите