.

.

ИНДУСТРИСКИ MRO F732-40-B7-H NSNP-ОЕМ

ИНДУСТРИСКИ MRO F732-40-B7-H NSNP-ОЕМ

мислење на клиентот:

DEN 888.00
Достапност
Во достапна форма

NSFS – Нова Вишок на Фабрички Запечатени (ОЕМ).NSMP – Нова Вишок на Производителот Пакет (ОЕМ).NSNP – Нова Вишок Нема Производителот Пакет (ОЕМ).NUPI - Нови Некористени Претходно Инсталирани (ОЕМ).REMAN – Remanufactured Како Нова (ОЕМ).РЕДУКТОР, 40 : 1.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите