.

.

Средства за дезинфекција Тоалет Сад Почиста, 32oz Шише, 12/Картон

Средства за дезинфекција Тоалет Сад Почиста, 32oz Шише, 12/Картон

мислење на клиентот:

DEN 1069.20
Достапност
Во достапна форма

Се продаваат како 12/Картон.Течна формула се држи за подолг контакт.Густата 9.5% хлороводородна киселина формула палта, чисти, disinfects и deodorizes целиот сад со растворање тврдоглави дамки за контакт.Убива Стафилокок, Pseudomonas, E. coli, ХИВ-1 (СИДА вирус) и други штетни бактерии на хард, nonporous површини кога се користи како режисер.Агол-вратот шише цели тешко да се постигне места.Убива Стафилокок, Pseudomonas, E. coli, ХИВ-1 (СИДА Вирус) и други штетни бактерии на хард, nonporous површини кога се користи како режисер.Густата 9.5% хлороводородна киселина формула палта, чисти, disinfects и deodorizes целиот сад со растворање тврдоглави дамки за контакт.Агол-вратот шише цели тешко да се постигне места.Формула нема да наштети на водовод или септички системи.Употреба на тоалет и urinals.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите