.

.

Owlike Дигитални Multimeter Авто-кои се Движат Електронски Метар за Amp Volt Ohm тестер на Напон со позадинско осветлување на LCD

Owlike Дигитални Multimeter Авто-кои се Движат Електронски Метар за Amp Volt Ohm тестер на Напон со позадинско

мислење на клиентот:

DEN 432.48
Достапност
Во достапна форма

Објектот вклучувајќи multimeter, multimeter тест пенкало, инструкциите, condole појас.Не се вклучени CR2032 батеријата.Тој е дизајниран да сигурно и прецизно testerfor домаќинство места, осигурувачи, инсталации, за општа намена батерии, возило за батеријата и полнење систем, автомобилската кола и повеќе.Лесен за ракување : NCV-Не-Напон, детекција функција, живеат жица тест.Голем светлото LCD дисплеј со висок интензитет на led светла.Тоа е нема потреба светлото во dimly светлина области,авто поларитетот екран, лесно може да се прочитаат големи позадинско осветлување на lcd екранот.Тоа е погодно да се користи.Безбедно : дизајнирани да сигурно и прецизно смена на голем број на автомобили и домаќинство електрични.Примена : Точно метар DC напон, AC напон,NCV напон, отпор, диоди, континуитет и повеќе.Owlike Дигитални Multimeter,NCV-Не-Напон, Детекција Функција Целосна Копче за Контрола, 1999 Брои Диоди Метар Тестер за Електронски Amp Volt Ohm Напон со Големи Светлото LCD Дисплеј Спецификација : Батерија : 1x 3 V CR2032(не се вклучуваат) Дисплеј : 1999 Брои Температурата на работа : 0~45℃ Оперативни Влажност : <75% Температура на Чување : -20~60℃ Чување Влажност : <80% Материјал : ABS Големина : 4.46 во x 2.08 во x 0.39 во (прибл.) Боја : Црна, Црвена Карактеристики : 100% сосема нов и висок квалитет на Батеријата-погон за cordless употреба(Батерија, не се вклучени) Авто-кои се движат, точно RMS дигитални multimeter со 1999 година брои LCD дисплеј.Голем LCD екран, лесно може да се провери на Безбедност на Информации за Да се избегне можен електричен шок, оган, или лична повреда, ве молиме да ги прочитате сите безбедносни информации пред да го користите производот.Ве молиме да го користите производот само како што е наведено, или за заштита на доставени од страна на производот може да биде компромитиран.Испита случајот пред да го користите производот.Се погледне за пукнатини или исчезнати пластика.Внимателно се погледне на изолација околу терминали.Мерење мора да се направи во рамките на дозволената мерење на опсег.Не користете го производот околу експлозивни гас, пареа, или во влажни или мокри средини.Кога напон да се мери надминува 36 V DC или 25 V AC, операторот треба да се биде внимателен доволно за да избегнете електричен шок.Злоупотреба на режимот или опсег може да доведе до опасности, да бидат претпазливи. "OL" ќе се прикажува на екранот кога влезот е надвор од опсегот.Ниско ниво на батерија ќе резултира со неточни читања.Промена на батерии кога нивото на батеријата е ниско.Не се прават мерења кога батеријата вратата не е правилно поставен.Забелешка : ве Молиме овозможи мала 1-3cm(0.39 in~1.18 во) разликата се должи на прирачник за мерење и малку боја на варијација за различни екранот поставување Пакување содржина : 1 x Multimeter (CR2032 Батеријата не се вклучени) 1 x Тест Олово(пар) 1 x Зглоб бенд 1 x Прирачник за Корисникот.

Клучни карактеристики

Battery:
1x 3V CR2032(not include)
Display :
1999 Counts
Operating Temperature:
0~45℃
Operating Humidity:
<75%
Storage Temperature:
-20~60℃
Storage Humidity:
<80%
Material:
ABS
Size:
4.46in x 2.08in x 0.39in (approx.)
Color:
Black | Red
Features:
100% brand new and high quality :
Battery-powered for cordless usage(Battery not included) :
Auto-ranging, true RMS digital multimeter with a 1999 counts LCD display. :
Large LCD screen, easy to check :
Safety Information :
To avoid possible electrical shock, fire, or personal injury, please read all safety information before you use the product. Please use the product only as specified, or the protection supplied by the product can be compromised. :
Examine the case before you use the product. Look for cracks or missing plastic. Carefully look at the insulation around the terminals. :
The measurement must be made within the allowable measuring range. :
Do not use the product around explosive gas, vapor, or in damp or wet environments. :
When the voltage to be measured exceeds 36V DC or 25V AC, the operator shall be careful enough to avoid electric shock. :
Misuse of mode or range can lead to hazards, be cautious. “OL” will be shown on the display when the input is out of range. :
Low level of a battery will result in incorrect readings. Change the batteries when battery level is low. Do not make measurements when the battery door is not properly placed. :
Note:
Please allow slight 1-3cm(0.39in~1.18in) difference due to manual measurement and a little color variation for different display setting :
Packaging content:
1 x Multimeter (CR2032 Battery not included) :
1 x Test Lead(pair) :
1 x Wrist band :
1 x User Manual :

Им се допаѓа и на купувачите