.

.

IBM 43W4339 Како Нов SERVERAID MR10M SAS/SATA

IBM 43W4339 Како Нов SERVERAID MR10M SAS/SATA

мислење на клиентот:

DEN 1452.00
Достапност
Во достапна форма

43 W4339. **Ново Мало** Controller Kompatibel мит : IBM/Леново Blade Center - E ( 8677) IBM/Леново Blade Center - HS12 ( 1916) IBM/Леново Blade Center - HS12 ( 8014) IBM/Леново Blade Center - HS12 ( 8028) IBM/Леново Систем - X3250 (4364, 4365, 4366-XXX) IBM/Леново Систем - x3400 (7973, 7974) IBM/Леново Систем - x3400 (7975, 7976) IBM/Леново Систем - x3455 (7940) IBM/Леново Систем - x3500 (7977-xxx) IBM/Леново Систем - x3550 (1913) IBM/Леново Систем - x3550 (7978) IBM/Леново Систем - x3650 (7979) IBM/Леново Систем - X3655 (7985-XXX) IBM/Леново Систем - X3755 (8877-XXX) IBM/Леново Систем - x3950 М2 (7141-xxx).

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите