.

.

Cisco VWIC3-1MFT-T1/E1 Multiflex Багажникот Глас/WAN Интерфејс Картичка

Cisco VWIC3-1MFT-T1/E1 Multiflex Багажникот Глас/WAN Интерфејс Картичка

мислење на клиентот:

DEN 852.96
Достапност
Во достапна форма

Овие флексибилен интерфејс картички поддржуваат повеќе интегрирани податоци, глас и видео апликации, олеснување на миграција од податоци само како и комутација на кола глас/видео услуги за да се пакет.Овие флексибилен интерфејс картички поддржуваат повеќе интегрирани податоци, глас и видео апликации, олеснување на миграција од податоци само како и комутација на кола глас/видео услуги за да се пакет глас/видео решение.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите