.

.

whiteeeen 4pcs AMS1117 DC Buck Конвертор Напонски Регулатор за 1.2 v 1.8 3.3 v v 5v 4Pin LDO Чекор Надолу Напојување на Модулот

whiteeeen 4pcs AMS1117 DC Buck Конвертор Напонски Регулатор за 1.2 v 1.8 3.3 v v 5v 4Pin LDO Чекор Надолу Напојување

мислење на клиентот:

DEN 105.36
Достапност
Во достапна форма

Влезен Напон : DC 2 V-12 V.Излезен Напон : DC 1.2 V, 1.8 V, 3.3 V, 5 V.Секој модул опремени со 2pcs 4pin заглавија.Не може да работи над оперативен напон или обратно поларитетот, во спротивно предметот ќе биде оштетен лесно.Пакетот вклучува : AMS1117 Модул * 4pcs, 4 Pin Header * 8pcs.Влезен Напон : DC 2 V-12 V.Излезен Напон : DC 1.2 V, 1.8 V, 3.3 V, 5 V.Секој модул опремени со 2pcs 4pin headrs.Забележи : не Може да работи над оперативен напон или обратно поларитетот, во спротивно предметот ќе биде оштетен лесно.AMS1117 Модул * 4pcs. 4 Pin Header * 8pcs.Влезен Напон : DC 2 V-12 VOutput Напон : DC 1.2 V, 1.8 V, 3.3 V, 5 VEach модул опремени со 2pcs 4pin headrs Noted : не Може да работи над оперативен напон или обратно поларитетот, во спротивно предметот ќе биде оштетен лесно.Пакетот вклучува : .AMS1117 Модул * 4pcs4 Pin Header * 8pcs.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите