.

.

PX3516-01 DC31-00178A Моторни Ac Пумпа Одговара на Samsung за Миење Ac120V 60Hz 1.1 НА 80W WF56H9110CW/А2-01 WF56H9100AW/А2-00 WA40J3000AW/А2-01

PX3516-01 DC31-00178A Моторни Ac Пумпа Одговара на Samsung за Миење Ac120V 60Hz 1.1 НА 80W WF56H9110CW/А2-01

мислење на клиентот:

DEN 690.48
Достапност
Во достапна форма

☻[Заменува] : 3989917, AP5916591, PS9605762, EAP9605762,PX3516-01, DC96-01585 L, DC31 00178 D, 3989917, AP5916591, PS9605762, EAP9605762. ☻[Компатибилни Модели] : ВИСТИНСКИ Пумпа Моторот замена на дел за WA40 J3000 AW/A2-00,WA40 J3000 AW/A2-01,WB09 H7300 GP/A1-00,WB09 H7300 GW/A1-00,WA40 J3000 AW/AA-11,WA45 H7000 AW/A2-04,WA56 H9000 AW/A2-01. ☻[Лесно да се инсталира] : Директни plug-in пумпа.Лесно да се инсталира. ☻[DC31-00187 A Моторни Ac Пумпа] : OEM замена дел се направени од издржлив високо квалитетен материјал и добро тестирани од страна на ОЕМ производителот.Доживотна гаранција услуга, нема референци ризик.Исцедете пумпа наменета за машини за перење.Оваа пумпа за одвод на моторни и impeller (дел број DC31-00178 A) е за подлошки.Пумпа за одвод на моторни и impeller DC31-00178 A отстранува водата за миење во текот на мозоци дел од циклусот.Отстранете за миење пред да ја инсталирате овој дел.Се носат на работа ракавици за заштита на вашите раце.ПОДДРЖАНИ МОДЕЛИ(За повикување само).WA400 PJHDWR, WA40 J3000 AW, WA422 PRHDWR, WA456 DRHDSU, WA456 DRHDWR, WA45 H7000 AW, WA45 H7200 AP, WA45 H7200 AW, WA48 H7400 AP, WA48 H7400 AW, WA48 J7700 AW, WA48 J7770 AP, WA48 J7770 AW, WA52 J8060 AW, WA52 J8700 AP, WA52 J8700 AW, WA52 J8707 MP, WA56 H9000 AP, WA56 H9000 AW, WB09 H7300 GP, WB09 H7300 GW, WD18 H7300 KP, WF42 H5000 AW, WF42 H5100 AW, WF42 H5200 AF, WF42 H5200 AP, WF42 H5200 AW, WF42 H5400 AF, WF42 H5400 AW, WF42 H5500 AF, WF42 H5600 AP, WF42 H5600 AW, WF42 H5700 AG, WF45 H6100 AP, WF45 H6300 AG, WF45 H6300 AW, WF56 H9100 AG, WF56 H9100 AW, WF56 H9110 CW, WW22 K6800 AW.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите