.

.

Dajana Spirulina & Chlorella – Целосна Храна Снегулки Погоден за Сите Видови на Риба, 250 ml, Специјално за Тревојади Риба 8.4 Fl Мл 250ml 50g

Dajana Spirulina & Chlorella – Целосна Храна Снегулки Погоден за Сите Видови на Риба, 250 ml, Специјално за

мислење на клиентот:

DEN 1545.60
Достапност
Во достапна форма

8.8 Fl Мл. 250ml или 50g.Флора Снегулки Риба Храна.Особено за тревојади риба.Содржи SPIRULINA.Декларираниот квалитет / Витамини : Протеини : 40 % Масти : 5 % Влажност : 8 % Влакна : 2 % Пепел : 7 % Витамин А : 25000 У I. / kg Витамин Д3 : 1500 У I. / kg Витамин E : 100 mg / kg Витамин C : 450 mg / kg.Флора Снегулки Риба Храна 8.8 Fl Мл 250ml или 50g Особено за тревојади риба.Содржи SPIRULINA.Декларираниот квалитет / Витамини : Протеини : 40 % Масти : 5 % Влажност : 8 % Влакна : 2 % Пепел : 7 % Витамин А : 25000 У I. / kg Витамин Д3 : 1500 У I. / kg Витамин E : 100 mg / kg Витамин C : 450 mg / kg.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите