.

.

Ilford 1177857 ILFOTEC ДД-X Филм Developer (1 Литар)

Ilford 1177857 ILFOTEC ДД-X Филм Developer (1 Литар)

мислење на клиентот:

DEN 652.32
Достапност
Во достапна форма

ILFORD ILFOTEC ДД-X е дизајниран за да се дополни ILFORD црно-бел филм опсег во одредена ДЕЛТА ПРОФЕСИОНАЛНИ филмови.Таа овозможува добар баланс на фини зрна, острината и тонски препевот производство на негативи кои се лесно да се печати и ќе овозможи висок степен на проширување.Правилно изложени развиени негативи во ILFOTEC ДД-X имаат целосен опсег на звуци, со длабочина во сенки, една успешна транзиција низ средината на ѕвонење и светла детални моменти.Обезбедени како течен концентрат, ILFOTEC ДД-X е обично разредена во однос 1 : 4 за one-shot употреба.За поголема економија, тоа може да се употребуваат, но квалитетот на сликата може да се намали малку.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите