.

.

.Hotron. Дигитален Единствен Link DVI Кабел (Оган/Пламен Отпорни) - 6ft.

.Hotron. Дигитален Единствен Link DVI Кабел (Оган/Пламен Отпорни) - 6ft.

мислење на клиентот:

DEN 333.60
Достапност
Во достапна форма

FT1 - Оган/Пламен Отпорни DVI Кабел.HOTRON E246588 AWM СТИЛ 20276 "ФОЛКСВАГЕН" -1 80 C 30 V FT1 Дигитален DVI Single Link DVI Кабел (Оган/Пламен Отпорни DVI Кабел), 6 FT Долго. 19 Pin/19 Pin Машки да Машки Конектори Дигитален DVI Кабел.Се користи за поврзување на Монитори за Компјутери, P&D, Таблети, Дигитални Рамни Панел (DFP) Екран, телевизори, Конзоли за Видео игри и ДВД носачи и друго.Должина : 6 Стапки.Дигитален Визуелен Интерфејс (DVI) е видео дисплеј интерфејс - дигитален интерфејс се користи за да се поврзете на видео извор, како што се прикаже контролер на екранот на уредот, како на пример монитор за компјутер.Компатибилен со VGA интерфејс, дигитален дисплеј стандарди Plug and Display (P&D) и Дигитален Рамни Панел (DFP).Иако DVI е претежно поврзана со компјутери, тоа е понекогаш се користи во други електроника како што се телевизори, конзоли за видео игри и ДВД носачи и друго.Компатибилен со VGA интерфејс, исто така,.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите