.

.

GTX119617-100 µl - Анти-AMY2B Зајакот Polyclonal Антитела - Секоја

GTX119617-100 µl - Анти-AMY2B Зајакот Polyclonal Антитела - Секоја

мислење на клиентот:

DEN 9172.32
Достапност
Во достапна форма

100 µl.Предложи започнување dilutions се како што следува : СБ : 1 : 500-1 : 3000. Уште не се тестирани во други апликации.Оптимални работни dilutions треба да се определува експериментално од страна на крајниот корисник.Тип : Primary Antigen : AMY2 BClonality : Polyclonal Clone : Конјугација : Epitope : Домаќин : Rabbit Isotype : Реактивност : Човек.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите