.

.

UPBRIGHT AC во Кабелот за Напојување Приклучок за Кабелот Поврзете Компатибилен со PANASONIC RX-D15 RXD15 RX-D20 RXD20 RX-D23 RXD23 RX-D27 RXD27 RX-D55 RXD55 RX-DS19 RXDS19 Digtal Аудио CD Радио Boombox Бум Кутија Игр

UPBRIGHT AC во Кабелот за Напојување Приклучок за Кабелот Поврзете Компатибилен со PANASONIC RX-D15 RXD15 RX-D20

мислење на клиентот:

DEN 119.76
Достапност
Во достапна форма

Тестирани Единици.Во Голема Работна Состојба.Up Bright 30 дена гаранција за враќање на парите. 1 цела година гаранција за услугите.Up Bright Нови AC ВО Кабелот за Напојување Штекер Приклучок за Кабелот за Приклучок Доведе Компатибилен со PANASONIC RX-D15 RXD15 RX-D20 RXD20 RX-D23 RXD23 RX-D27 RXD27 RX-D55 RXD55 RX-DS19 RXDS19 Digtal Аудио Стерео Преносни Радио CD boombox бум кутија Систем играч.Up Bright Нови AC ВО Кабелот за Напојување Штекер Приклучок за Кабелот за Приклучок Доведе Компатибилен со PANASONIC RX-D15 RXD15 RX-D20 RXD20 RX-D23 RXD23 RX-D27 RXD27 RX-D55 RXD55 RX-DS19 RXDS19 Digtal Аудио Стерео Преносни Радио CD boombox бум кутија Систем играч CECCCROHS.

Клучни карактеристики

Им се допаѓа и на купувачите